Metronomy – Love Letters

Metronomy – Love Letters

Po delší pauze jsem zase tu. Asi za to může fakt, že mám tolik fanoušků (1), kteří potřebují další dobré tipy na dobrou hudbu. Díky za podporu.

Metronomy 

Před půl rokem vydala britská skupina Metronomy svoje již 4. studiové album. Po tom, co jsem si jejich třetí album, “The English Riviera”, dokázal celé zamilovat, bylo jasné, že i tohle u mě uspěje. Metronomy nás nenudí – oni nás baví svým synth-popem, electro-indie a propracovaným návalem pohody, viz třetí album.

V jejich posledním album “Love Letters” je ale cítit něco nového. Je to sice pořád to chill-popové, klidné a hezky rytmické Metronomy, tentokrát je však víc starostlivé, víc o pocitech než o pohodové náladě.
Album začíná songem „The Upsetter“, který se přenese do mainstreamově úspěšného „I’m Aquarius“ (viděl jsem ho na MTW, vov!). Hudba je smutnější, víc k zamyšlení. V tomto duchu je celé album. Teda až na písničku: „Love letters“, sice je taky o vztazích a pocitech lásky?, především však aspoň trochu probudí jinak celkem pomalé album. Tenhle song totiž zní retro-synth-popově se špetkou soulu a je to paráda. No poslechněte si ho sami.
Ještě chci dodat, že za měsíc jdu na jejich koncert, takže se mí fandové (ahoj) můžete těšit na report mýma očima, tentokrát snad podrobnější něž minule

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.